Categorie├źn
Blog

Luister naar de BoekenCast via jouw eigen podcast-app

Boeken zijn er om gelezen te worden. Dat kan natuurlijk stil in jouw eigen kamertje op zolder, op de bank thuis of onderweg in het openbaar vervoer. Maar boeken zijn er ook om voorgelezen te worden aan anderen!

Zoals de luisteraars van de podcast inmiddels weten, is het voorlezen uit een Feyenoord-boek een centraal element in de podcast. Dan hoef je op vakantie of na een lange dag hard werken dus niet meer te lezen, maar kan je lekker onderuit zakken en is luisteren voldoende. Het enige dat je moet doen, is je podcast app te openen. En daar te zoeken op: Feyenoord.

De Feyenoord BoekenCast is namelijk via vrijwel alle gangbare podcast-apps te beluisteren. Ontbreekt jouw favoriete app hier tussen? Laat het weten via pieter@feyenoordboekencast.nl.

Anchor

Apple podcasts

Breaker

Castbox

Overcast

Google podcasts

Pocket casts

Podcastluisteren.nl

Podcast Addict

RadioPublic

Spotify

podcast feyenoord