Categorieën
Blog

‘Heb zelfs Advocaat een berichtje gestuurd’

Voor de Feyenoorders die meedoen met de Boekencast podcast is het erg leuk dat de redactie van veelbezochte websites als FR12.nl en FR-Fans.nl de afleveringen beluisteren en er een stukje over schrijven op hun website. Onderstaand is een voorbeeld van zo’n bericht dat deze week is geplaatst.

==

André van den Berg is Feyenoorder én zanger tegelijk. Sinds het kampioenschap in 2017 is hij liedjes gaan schrijven over zijn favoriete club. Momenteel werkt hij aan zijn derde single en vertelt hij aan de Feyenoord Boekencast over zijn ultieme droom: optreden in de Kuip.

In 2019 bracht Van den Berg zijn eerste nummer uit genaamd ‘Er is maar één club’, gevolgd door ‘Voor Feyenoord’ in mei van dit jaar. Momenteel is hij druk bezig met zijn derde nummer. Van den Berg vindt veel voldoening in het maken van zijn singles: ”Door corona wil ik juist in deze periode Feyenoord en het Legioen steunen met mijn nummers. Mijn derde nummer staat nu volledig in de steigers, maar de titel past totaal in deze tijd: ‘Geen lege Kuip’.”

De ultieme droom van André laat zich uiteraard raden: ooit eens optreden en zingen in zijn favoriete stadion. ”Ik probeer al lange tijd contact te leggen met de organisatie, ook via sponsoren van de club. Ik heb zelfs trainer Dick Advocaat een berichtje gestuurd. Het is een heel grote wens om ooit eens in de Kuip te mogen zingen en de hoofdzaak daarvoor is blijven doorgaan en blijven streven voor dat doel.”

Bron: FR-Fans.nl