Categorieën
Afleveringen

#9 Feyenoordgekte nu versus Feyenoordgekte in 1970

Vroeger, toen ze nog niet zo vaak wedstrijden bezocht, dacht Ellen Mannens dat ze niets te zoeken had tussen al die schreeuwende mannen op de tribune. Ze dacht dat ze daar niet thuishoorde. Toch kreeg het Feyenoordvirus haar te pakken en het heeft haar nooit meer losgelaten!

Ellen haalt bij supporters, bij spelers én bij hun families verhalen op en schrijft die op voor 365feyenoordvrouwen.nl, voor de supportersvereniging De Feijenoorder en óók nog voor het officiële Feyenoord Magazine. In deze aflevering vertelt ze hoe dit gaat en dat levert vanzelfsprekend leuke anekdotes op.

Voor altijd de eerste (2020)

Ellen leest voor uit eigen werk. Ze is namelijk auteur (samen met Robert van Brandwijk) van het prachtige boek “Voor altijd de eerste” over de Europacup 1 winst in 1970.

Één reactie op “#9 Feyenoordgekte nu versus Feyenoordgekte in 1970”

Reacties zijn gesloten.