Categorie├źn
Blog

Supporters lezen hun favoriete Feyenoord-verhalen voor in populaire podcast

Rotterdam – Eind mei, toen iedereen thuis zat vanwege de corona, ontstond bij Feyenoord-supporter Pieter Verkaik het idee om aan andere supporters te vragen of ze hun favoriete hoofdstuk of verhaal uit hun eigen boekenkast willen voorlezen.

Dit was de start van een goedbeluisterde podcast vol met verhalen over de club Feyenoord. De eerste zeven afleveringen staan inmiddels online en voor de komende vijf afleveringen zijn er ook al aanmeldingen. De “Feyenoord BoekenCast” staat los van de actualiteit, maar barst van de liefde voor de club.

Over Feyenoord en haar stadion verschijnen namelijk erg veel interessante boeken. Soms zijn er verhalen of specifieke fragmenten die supporters extra aanspreken. Die de moeite waard zijn om aan meer mensen te laten weten. Die er dus om vragen om verteld en voorgelezen te worden!

Verkaik: ‘Daar gaat de Feyenoord BoekenCast over. Een podcast waarin supporters en schrijvers aan het woord komen. Waarin de liefde voor Feyenoord wordt uitgedragen en het geschreven woord wordt voorgelezen. Samen bouwen de supporters zo een canon op van de meest bijzondere teksten over de mooiste club van Nederland: Feyenoord.’

Vanwege het enthousiasme van alle luisteraars en deelnemers gaat de serie komende zomer gewoon door, ook nu iedereen inmiddels weer “gewoon” naar buiten kan. De afleveringen zijn te beluisteren via onder andere Spotify en vrijwel alle podcast-apps.

Bron: De Havenloods