Categorieën
Afleveringen

#6 Tekeningenwedstrijd mondt uit in pure Feyenoord-promotie

In het begin van de corona-periode deed wethouder Jon Herselman aan de kinderen op één basisschool in zijn gemeente Kapelle een oproep: “maak een mooie Feyenoord-tekening en stuur die naar mij op. De mooiste tekeningen worden beloond, die kinderen neem ik mee naar een wedstrijd van Feyenoord.” 

Maar het bleef niet bij één klas en ook niet bij één school. Alle kinderen uit de Zeeuwse plaats leken wel mee te willen naar Feyenoord. Spontaan meldden zich andere Feyenoorders uit Zeeland die Jon wilden assisteren bij de organisatie of extra prijzen ter beschikking stelden.

Leve Feyenoord 1 (2020)

Unieke Feyenoord-promotie dus in Zeeland en Jon Herselman legt uit hoe dit allemaal gegaan is. Daarna leest hij voor uit het boek “Leve Feyenoord 1”.